Cybersecurity

HiQ skyddar ditt företag mot cyberhot och skapar omfattande cybersäkerhetslösningar. Våra tjänster kombinerar avancerad teknologi, högpresterande metoder och proaktiva åtgärder för att identifiera och minska potentiella sårbarheter.

Cybersäkerhet är av yttersta vikt i dagens digitala landskap. Vi förstår att varje bransch och företag står inför unika utmaningar och skapar skräddarsydda lösningar för att uppfylla specifika krav. Vi jobbar nära dig som kund för att utvärdera nuvarande säkerhetsmiljö, identifiera potentiella kryphål och genomföra effektiva åtgärder som skyddar känslig information och kritiska system. Vårt mål är att alltid etablera en stark cybersäkerhet som skapar förtroende hos dina kunder och partners. Väljer du att arbeta med HiQ kan du lita på att din organisations säkerhet är i trygga händer.

Cyber security

Cyberstrategi

Vi rustar dig med strategi och digital arkitektur, inklusive informationssäkerhet, molntjänster, operativ teknologi, IoT och digitalisering.

Cyberförsvar

Att vara väl förberedd och känna till risker och svagheter i förväg är avgörande vid en IT-attack. Vi hjälper dig med hela spektrat – offensiv och defensiv säkerhet, hotanalys, motåtgärder, träning och allt annat du kan behöva för att säkerställa en trygg cybermiljö.

Styrning, Risk & Efterlevnad

Lagar, föreskrifter och standarder utvecklas ständigt. Vi är alltid uppdaterade och redo att hjälpa dig med riskhantering, digitala policys och regelefterlevnad. Våra experter stöttar dig med trygg och pålitlig styrning över tid med CISO/CSO/CRO som tjänst.

Resiliens & Beredskap

Vi finns här för att hjälpa dig att analysera risker, definiera tydliga mål och genomföra de åtgärder och kontroller som krävs för att säkerställa resiliens och beredskap.

Våra tjänster